Přeprava zásilky k dodací poště. 7 a 43 byste uvedli v případě, že jste DPH neuhradili a správcem daně by byl FÚ) Zobrazit celé vlákno. už jste odpověděli. Telefon: +420 261 334 765. Čekal jsem, že mi balíček bude doručen jako každý jiný, ovšem ve schránce jsem našel oznámení, že balíček je uložen na poště a je zatížen poplatkem 103 Kč. Kdo vám volal z Vyhledávání poboček - Česká pošta By 28 de outubro de 2021 Não categorizado. 2017 6:14. allli. Vítejte do klubu. odbor 5 Kontrol - kontrol Intrastatu, kontrol po propuštění zboží, TOR, daňových kontrol. Nabízíme celní poradenství při řešení individuelních požadavků a potřeb zákazníků. 3) DHL – expresní služby, ale za řádný poplatek. 1.1 Předložení jedné zásilky celnímu úřadu, vyhotovení souhrnné deklarace (SD) 103,00 V případě zastoupení Českou poštou v celním řízení na dovozu je již zahrnuto v ceně (níže bod 1.2.1 a 1. Drobné čínské zásilky půjdou k zákazníkům i z českých skladů Od úterý 26.1.2021 pošta Praha 120 a celní úřad začala fungovat na nové adrese: . Od dveří až ke dveřím. Deklarace a celní řízení + doprava od celní správy Vaše zboží doručíme rychle, spolehlivě a za nejlepší možnou cenu.